Parteneriat

Parteneriat

Închiriați-vă mașina în Moldova.

Compania noastră invită toți șoferii să participe in programul de parteneriat pentru închirierea autovehiculelor proprii. Aceasta este o opțiune excelentă pentru toți cei care au un automobil, dar din anumite motive nu il folosesc permanent. Oferim o cooperare profitabilă cu compania noastră, datorită căreia fiecare proprietar de mașină are posibilitatea sa devină partenerul nostru și sa primească venituri suplimentare.

Cei care își iubesc automobilul cunosc că starea lui tehnică se înrăutăţeşte in timp ce acesta se păstrează în garaj. Noi vă oferim posibilitatea de a vă închiria autovehiculul în Chișinău.

 

De ce să închiriați automobilul?

Mulți oameni care nu au un automobil propriu se confruntă cu problema deplasării printr-un oraș mare. Noi avem nevoie de o mașină pentru a călători la serviciu in vacanță sau pentru a rezolva diverse probleme. De asemenea, serviciile de închiriere sunt adesea folosite de oaspeții țării, pentru care este cu mult mai convenabil să se deplaseze în modul propriu, indiferent de transportul public sau de taxi. Compania noastră, care închiriază autovehicule in Moldova îi ajută în acest sens.

 

Ce automobile pot participa la program?

Puteți deveni partener dacă aveți o mașină de orice marcă, consum, clasă (business sau econom). Principala condiție pentru cooperare este aspectul exterior al mașinii. El trebuie sa fie îngrijit,  elegant si curat. Starea fiecărui vehicul este evaluată în sediul nostru.

 

Securitate.

Este evident că fiecărui proprietar de mașină îi pasă de siguranța vehiculului său.

Noi vă garantăm siguranța automobilului dumneavoastră. La încheierea unui contract, un senzor GPS este instalat in automobil și acesta este monitorizată non-stop de către partenerii noștri - agenția de securitate „Bercut”.

 

Procesul de colaborare.

Cu noi dumneavoastră puteți închiria automobilul în baza unui contract. Noi încheiem un acord cu toți partenerii, care stipulează:

  • Condiții de cooperare;
  • Drepturile și obligațiile ambelor părți;
  • Responsabilitățile ambelor părți;
  • Termeni de plata;
  • Alți termeni ai contractului.

Noi nu avem condiții standard sau inflexibile pentru cooperare. Fiecare contract este întocmit individual pentru partenerul nostru, astfel încât relația de lucru să fie cât mai plăcută și convenabilă posibil pentru ambele părți.

 

Condiții de plată

Sistemul de plăți de la compania noastră este extrem de flexibil. Noi va putem achita după fiecare comandă a automobilului, lunar sau în conformitate cu orice alt program convenabil pentru dumneavoastră. Toate aceste momente sunt negociate și discutate în prealabil.

Prețul închirierii este calculat pe baza criteriilor:

  • marca;
  • clasa;
  • starea;
  • vârsta;
  • popularitatea automobilului pe piață.

Comisionul proprietarului mașinii este de 70%, toate plățile efectuate se efectuează la timp și în cadrul contractului încheiat.

Închirierea propriului autovehicul în Chișinău este nu numai sigură, ci și foarte profitabilă!

Vă invităm să colaborați cu agenția noastră EasyCar SRL, astfel încât să vă puteți transforma automobilul într-o investiție și să primiți un venit garantat!